Beauty

Deze droogshampoo is nog niet te koop en toch is er al een wachtlijst van minstens 2000 mensen voor

Hoewel het gerucht de rondte doet dat je haaruitval krijgt van droogshampoo (wat overigens onzin is: wél is je haar wat meer breekbaar door het goedje en is je hoofdhuid wat minder blij, maar haaruitval is flink overdreven), blijft het beautyproduct reuze populair. Batiste en Andrelon verkopen populaire varianten en als je een wat duurdere wilt dan is die van Balmain misschien iets voor jou.

Het Amerikaanse beautymerk Verb, wat zich heeft gespecialiseerd in haarproducten, komt nu met een droogshampoo waar al 2000 mensen voor op de wachtlijst staan. De fans van Verb vroegen al een tijdje om dit haarproduct en nu zijn hun gebeden verhoord. Het goede is dat ze komen met een droogshampoo voor verschillende haarkleuren: de twee varianten zijn voor lichter haar en donkerder haar. Ideaal dus! Bovendien zit er in Verb's Dry Shampoo Light en Dry Shampoo Dark geen parabenen, sulfaten en ftalaten. 

Op dit moment verzendt Verb nog niet naar Nederland. Maar je weet wat je te doen staat als je in de States of Canada bent en jij je zinnen hebt gezet op dit, nu al, cultproduct. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top