Beauty

Romantiek in je leven met de Beautybox van februari

De dag van de liefde, Valentijn is in aantocht en of je romantische plannen hebt gemaakt of jezelf in de watten gaat leggen met wat welverdiende me-time, met de essentials uit deze Beautybox haal je de romantiek in je leven.

Deze maand staat de Beautybox in het teken van de meest romantische dag van het jaar, Valentijn. Zoals we gewend zijn van Beautybox is de box ook deze keer gevuld met fijne producten. Van een chocolade masker tot aan glitter eyeshadow. Of je nu romantisch gaat dineren met je geliefde of liever jezelf in de watten legt, met deze producten krijgt je leven een vleugje romantiek. Unbox je mee?

Beautybox esssentials van de maand februari:
- The Rose Scrub
- Terracotta Glitter Eyeshadow
- LOOkX exclusive eyeliner Denimblue pearl
- LOOkX lipstick Apricot pearl
- 3 gezichtsmaskers van 7th Heaven

The Rose Scrub - €9,95
Roos Cosmetics heeft een scrub die speciaal gemaakt is voor ons vrouwen. De zachte scrub bestaat onder andere uit gedroogde rozenblaadjes en 100% natuurlijke koffie. Niet alleen ruikt het heerlijk en voelt het fijn aan op de huid, na het gebruiken van de scrub voelt je huid zacht en gehydrateerd aan. Daarnaast helpt de scrub ook goed tegen acne én stretch marks.

3 gezichtsmaskers van 7th Heaven - €5,67
Chocola kan natuurlijk niet ontbreken als je het woord ‘Valentijn’ of ‘romantiek’ hoort. Daarom zitten er in de Beautybox twee chocolade gezichtsmaskers en één Strawberry Souffle mud mask. Heerlijk om even te ontspannen en de producten in het masker hun werk te laten doen.

Hot met Orange Oil masker
Het Hot met Orange Oil masker wordt warm als je het aanbrengt op je huid en is daarmee perfect tijdens de koude winterdagen. De Mediterranen klei verwijdert daarbij ook oneffenheden en worden de porieën tot diep in de huid gereinigd. 

White chocolate
Laat de cocoa en sheabutter je huid diep reinigen. Nadat je het masker van je gezicht spoelt voelt de huid direct hydraterend en zacht aan.

Strawberry Souffle
Dit masker zit vol aardbeien en ruikt daardoor heerlijk zomers en fris. Dankzij de aloë vera in het masker is het ook nog eens heel verzorgend. De kalmerende vanille zorgt voor een zachte huid.

Terracotta Glitter Eyeshadow - €11,95
Een glitter eyeshadow doet het altijd goed op een date. Met deze oogschaduw creëer je een simpele, maar romantische ooglook. De oogschaduw voelt licht aan op de oogleden en is makkelijk te blenden met donkerdere tint.

LOOkX exclusive eyeliner Denimblue pearl - €17,95
Kan je ooglook op deze romantische dag wel iets extra's gebruiken? Met een eyeliner wordt de oogopslag direct intens zwoel. Door de unieke denim kleur vallen je kijkers ook nog eens meteen op. Wat wil je nog meer? Daarnaast hoef je geen doorgewinterde make-up artist te zijn om deze eyeliner aan te brengen. Door de stift gaat het quick and easy.

LOOkX lipstick Apricot pearl - €15,95
De nude-kleurige lipsticks maken weer een comeback en dus is dit perfect om op te doen naar je date! Simple, but charming.

Wil je jezelf elke maand laten verassen met een Beautybox? Dan kun je hier de box bestellen voor maar €14,95.
 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top