Fashion

Olivia Palermo en Johannes Huebl zijn guest editors voor Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger introduceert Olivia Palermo en haar man Johannes Huebl als guest editors voor de Summer 2015 sportswear collection. Het stijlicoon en het model is een echt power koppel als het gaat om fashion. Ze zullen hun favorites pieces laten zien van de Tommy Hilfiger Zomer 2015 collectie op tommy.com en in Tommy Hilfiger winkels.

Het pas getrouwde koppel nemen de rollen aan van guest editor voor de Tommy Hilfiger Zomer 2015 vrouwen- en mannencollecties. Hun favoriete items en exclusieve content zijn alleen verkrijgbaar in een select aantal winkels Europe, Noord Amerika, Latijns Amerika and Azië, en op tommy.com/OliviaJohannes. Palermo en Huebl hebben hun musthave Tommy Hilfiger pieces van dit seizoen geselecteerd. Van sophisticated zomerse stijlen tot strand-klaar items; een uitgebreide collectie die past bij het stel. 
 
''Het is altijd een inspirerend proces om samen te werken met fashion influencers en Olivia en Johannes stopten veel energie in de samenwerking en keken met een uniek, trendsettend oog naar de zomer 2015 collectie," zegt Tommy Hilfiger.'' Ze zijn niet bang om te experimenteren en een mix te maken van klassiek en een moderne touch. We kijken er erg naar uit om hun beeld te delen met de consumenten van Tommy over de hele wereld.''
 
 
''Johannes en ik zijn erg enthousiast en vereerd om samen te mogen werken met Tommy, een van de meest iconische Amerikaanse designers,'' zegt Olivia Palermo.

olivia palermo tommy hilfiger

Johannes Huebl & Olivia Palermo

olivia palermo tommy hilfigerolivia palermo tommy hilfiger
 
olivia palermo tommy hilfigerolivia palermo tommy hilfiger
 
Backstage foto's, zijn ze niet schattig samen? 
 
 
Johannes Huebl olivia palermo tommy hilfiger
 
Johannes Huebl olivia palermo tommy hilfigerJohannes Huebl olivia palermo tommy hilfiger
 
Johannes Huebl olivia palermo tommy hilfigerJohannes Huebl olivia palermo tommy hilfiger
 
 
Deel dit artikel
Back to top