Fashion

De leukste momenten tijdens de Oscaruitreiking 2015

Er gaat geen Oscaruitreiking voorbij zonder de nodige hilarische en/of pijnlijke momenten. Momenten als in dezelfde jurk lopen of lopen met een Lego Oscarbeeld, waren hier dit jaar voorbeelden van. Wij hebben de leukste Oscarmomenten voor je op een rijtje gezet!

We kennen allemaal dat moment: je komt op een feestje aan en je ziet iemand met dezelfde outfit als jij: 'story of our lifes'. Vooral als je zo je best hebt gedaan op je outfit, is het des te pijnlijker. Het overkwam Jennifer Lopez tijdens de Oscars. De latina droeg een prachtige jurk van Elie Saab. Net als de vrouw van Robert Duvall. Luciana Duvall droeg een versie van de jurk die iets meer 'peachy' was en zonder de riem. De reactie van Jennifer op de jurk was erg luchtig en ze zei dat ze wel hield van de uitdaging om een jurk te vinden die niemand anders draagt.

jennifer lopez oscar 2015

 

 

luciana duvall oscar 2015

 

Emma Stone is naast een geweldige actrice ook een hilarisch persoon. Ze liet vol trots haar Oscarbeeld gemaakt van Lego blokjes zien. Deze werden tijdens de Oscars 'random' uitgedeeld. Wij vonden het een goede actie van de actrice. 'You go Emma!'

emma stone oscar 2015

 

De gastheer van de avond was Neil Patrick Harris. Neil verscheen na een onderbreking ineens in zijn ondergoed op het podium. Dit was met een knipoog op de Oscargenomineerde film Birdman. Ook Miles Teller een kleine rol in deze zogenaamde 'spoof'.

 

Tijdens de Oscaruitreikingen werd een eerbetoon gemaakt naar The Sound of Music. Een film die een halve eeuw geleden werd gemaakt. Niemand minder dan Lady Gaga zong een medley van de film.

 

Wat was jouw favoriete moment dit jaar? Laat het ons weten op Facebook!

 

 

 

Beeld: Getty

Gifje: Giphy

Deel dit artikel
Back to top