Fashion

Best buys: Bijenkorf

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Vorige week lieten we al de best buys van Zalando zien en deze week is het de beurt aan Bijenkorf.

We kennen de Bijenkorf natuurlijk als het enorme warenhuis, maar wist je dat de Bijenkorf in 2009 al haar online deuren heeft geopend met de webshop Bijenkorf.nl. En het aanbod liegt er niet om; van kleding, schoenen, tassen, accessoires, cosmetica tot interieur artikelen, ze hebben echt alles. Zo kun je in de webshop high end merken zoals Alexander Wang, Isabel Marant en Acne shoppen, maar je kunt er ook terecht voor de Nederlandse toppers zoals Avelon, Nikkie, G-star, Supertrash en Josh V en de wat meer betaalbare items van onze favoriete labels Topshop, MINKPINK en Love Stories. Kortom hier wil je gewoon shoppen.

Maar het enorme aanbod kan je ook soms tegenwerken wanneer je snel en gemakkelijk online wilt bestellen. Daarom hebben wij alvast een pre-shopping gehouden en alle musthaves voor je geselecteerd. Met deze items ben jij klaar voor de zomer! En wanneer je voor 21.00 bestelt, heb je jouw pakketje de dag erna al in huis. Kijk, daar worden wij nu blij van. Dus sla nu je slag, want het zonnetje is onderweg. Happy shopping!

Topshop crochet crop top, €29, Bijenkorf      Topshop geribde stretchjurk, €44, Bijenkorf

Acne Studios satijnen bomberjack, €480, Bijenkorf          Avelon destroyed boyfriend jeans, €299, Bijenkorf

Isabel Marant Etoile tuniekjurk, €230, Bijenkorf     MINKPINK A-lijn jurk, €99,95 Bijenkorf

Supertrash lange jas, €199,95, Bijenkorf       Supertrash kort rokje, €89,95, Bijenkorf

Kenzo Kalifornia handtas, €760, Bijenkorf            Dune Golled espadrille, €95, Bijenkorf

Love Stories Bh, €50, Bijenkorf          Club Manhatten pineapple oorstekers, €17,95, Bijenkorf

Ray-Ban zonnebril, €159, Bijenkorf          Daniel Wellington horloge, €159, Bijenkorf

Deel dit artikel
Back to top