Fashion

Lookbook: mint & berry

Ook zo'n zin in zomerse bloemenprintjes, kleurrijke jurkjes en luchtige rokjes? Neem alvast een kijkje in het lookbook van mint & berry. Na het zien van de zomerse foto's ben je helemaal klaar voor de zon.

Ken je het merk mint & berry al? Het label is afkomstig uit het hippe Berlijn, waar alle trends meteen verwerkt worden in de laatste collecties. Mint & berry verkoopt vrouwelijke kleding in verschillende stijlen. Van preppy rokjes tot fifties dresses en klassieke blousjes, voor ieder zijn smaak zit er wel iets tussen. In de spring/summer 2015 collectie van mint & berry zien we gedurfde kleuren, opvallende patronen, verschillende materialen en subtiele details, dit maakt iedere look onderscheidend. Ook zien we zwart-wit strepen, polkadots, clean-cut topjes en a-lijn rokken. De kleuren die dit seizoen veel in de rekken van mint & berry zullen hangen zijn lichtblauw, lemon geel, poppy red en electric blue. Mint & berry is verkrijgbaar bij Zalando en Stylight.

Het lookbook van mint & berry is fris, fruitig en vooral zomers! Summer in the city! Wij worden helemaal vrolijk van deze foto's en krijgen al stiekem zomerkriebels. Welke items zijn jouw favoriet?

 

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top