Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Daphne en Tess namen een kijkje in de nieuwe Womens Denim Bar van Denham op de Runstraat.

Claudia ging uiteten en genoot van een Caeser Salad Pizza bij La Vinia op de Kerkstraat. YAMYAM.

Terwijl wij de winter in gaan, ligt Emma nog lekker te zonnen op het strand in Californië.

Wie zegt dat modemensen niet eten? Hinde ging voor een gezellige winterse lunch met Cindy Francisca Lontoh van het juwelen label Love by Sis.

Marlien heeft haar scriptie ingeleverd. JEEJ! Nu in spanning wachten op de beoordeling. 

Nicole maakte een heerlijke couscous salade met mango, kip in tandoori kruiden, komkommer, tomaat, paprika, aubergine, rucola en een beetje yoghurt. Een aanrader!

Tess was voor een persreis van P&G Future Fabrics in Berlijn. Donderdag werd ze uitgenodigd voor een diner met 200 man in een oude fabriek. Dat moest even worden vastgelegd!

Nicole ging vorige week donderdag helemaal los tijdens de verkoop van Alexander Wang x H&M en was dolgelukkig toen dinsdag haar aankopen dan eindelijk binnen kwamen!

Daphne was deze week in een uiteten mood. Ze genoot onder andere van een lekker ontbijtje bij Van Mechelen. Dit alles bij elkaar + koffie voor maar een tientje. WE LOVE!

Emma vond dit pracht exemplaartje. Nu nog op zoek naar een koffer waar die in past...

In Claudia's hoofd was het woensdag al weekend. Terwijl ze vanuit het kantoor in Amsterdam naar buiten staarde, spotte ze deze prachtige roze lucht.

November betekent PR bureaus bezoeken. Tess was meteen verliefd op het interieur van Iconic Studios. Vooral de foto van Kate Moss en Johnny Depp vinden wij geweldig.

Bijna weekend! Nicole ging vorige week met haar vriendinnetjes uit en werd gespot terwijl ze een dansje waagde. Waar ben jij dit weekend te vinden? #TGIF

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X Tess, Daphne, Marlien, ClaudiaNicole, Hinde & Emma

Deel dit artikel
Back to top