Beauty

6 x make-up voor een mooie herfstlook

De nieuwe lijn van BE Creative Make Up zit weer vol fijne make-upjes. Van Indigo oogschaduw tot edgy nagellak, de lijn bevat weer een heleboel musthave producten waarmee je een up-to-date herfstlook kunt creëren. Fashionscene selecteerde zes favorieten. 

Gekleurde oogschaduw? Die is dit najaar weer helemaal terug! Ga bijvoorbeeld voor deze mooie BE Creative Make Up Eyeshadow in de kleur Indigo. Je kunt er voor kiezen om alleen een lijntje langs je wimperrand te zetten, maar je kunt de kleur ook over je gehele ooglid blenden. Weinig make-up is dit najaar helemaal hot, dus laat mascara achterwege. Kies alleen voor een likje foundation of wat blush op de wangen. De artikelen van BE Creative Make Up zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Shop ze hier online.

Be Creative eyeshadow indigo

Vind je paars toch iets te heftig? Dan kun je ook gaan voor een natural smokey eye. De BE Creative Make Up Eyeshadow Quad in Velvet bevat vier geweldige kleuren waarmee je gemakkelijk een natuurlijke smokey eye kunt creëren. Kost iets meer tijd, maar dan heb je wel wat.

Be Creative eyeshadow quad velvet

Verslaafd aan je oogmake-up ritueel? Dan kun je toch een nieuwe look creëren door alleen van lipkleur te veranderen. Kies bijvoorbeeld voor de kleur Tease van BE Creative Make Up. Dit is een mooie rood/oranje kleur, die je zo op de catwalk bij Burberry zou zien. Hou je niet van lipstick? Dan bevat de collectie van BE Creative Make Up ook een mooi, subtiel glosje: de Licious Lips Intense Gloss.

Be Creative lipstick en lipgloss

Tot slot kan een mooi lakje je outfit helemaal afmaken. Wij van Fashionscene houden wel van een edgy kleur, zoals de kleur Dandy van BE Creative Make Up. Liever een klassiekere look? Dan moet je zeker voor Creative Karma kiezen.

be creative nagellak

Bron beeld: Girlscene

Deel dit artikel
Back to top