Winnen

WIN: 2x Shoptegoed van Topshop bij Zalando t.w.v. €150,-!

Zalando is Europa’s grootste online retailer op het gebied van schoenen en fashion online. In totaal werkt Zalando samen met meer dan 1200 merken en nu kan je ook Topshop en Topman shoppen in hun webshop! Met twee exclusieve brandshops volledig gewijd aan het brede assortiment van Topshop en Topman inclusief kleding, schoenen en accessoires krijgen wij zin om heerlijk te internet surfen. 
 
De collectie wordt iedere 2 weken vernieuwd, wat zorgt voor een constante verversing van stijlen en maakt het voor ons gemakkelijker om de nieuwste collecties te ontdekken en steeds met de trends mee te gaan. Met de gratis verzend- en retourservice van Zalando worden de producten van Topshop en Topman zo bereikbaar mogelijk gemaakt voor iedereen.
 
Om de lancering van Topshop en Topman aan te kondigen, heeft Zalando met 12 internationale bloggers, mode opinieleiders en trendsetters uit verschillende Europese steden samengewerkt. Het project combineert trends, cultuur en lifestyle en laat vanuit verschillende perspectieven de variatie zien van de herfst-winter collectie van Topshop en Topman. Bekijk het Topshop assortiment nu al op Zalando!
 
Wij geven twee maal shoptegoed weg om te spenderen bij Topshop bij Zalando. Wil jij dit graag winnen? Beantwoord dan de vraag onderaan dit artikel, like onze post op Facebook en deel deze ook!

 
 
De Nederlandse blogger Rebecca van Raspberry & Rouge is namens Nederland het gezicht van Topshop bij Zalando! Wil jij net zo'n gave outfit winnen als Rebecca hier aan heeft? Doe dan nu mee aan deze winactie! De winnaar krijgt persoonlijk bericht van Tess. Good luck!
Deel dit artikel
Back to top