Fashion

Blake Lively spreekt over kinderwens in Marie-Claire

De mooie actrice Blake Lively lucht haar hart in het september nummervan Marie Claire VS. Het mode magazine interviewde Blake en fotografeerde haar in de prachtige herfst/winter 2014 collectie van Gucci. Het gezicht van L'Oreal ziet er geweldig uit in de laatste trends, waaronder all white in een broekpak en all-black in een klassieke jurk van kant. De foto's werden vastgelegd door niemand minder dan Guy Aroch.
 
Blake spreekt recht uit haar hart met Marie Claire. Ze spreekt over haar nieuwe levenstijl en wat haar inspireerde om haar website Preserve op te starten "Ik ging rechtstreeks van de middelbare school naar Gossip Girl, beiden waren zeer gestructureerd en gepland omgevingen. Zo had ik geen vrijheid om te verkennen wat ik nou echt wilde. Ik moest mijn eigen weg gaan daarom heb ik een pauze in mijn acteer carriere ingelast. Ik wilde later geen spijt krijgen en mijnzelf afvrage, wat als...."
 
 
Verder spreekt Blake over haar kinderwens. Ze heeft ooit gemeld dat zij er wel dertig zou willen hebben. In Marie Claire zegt ze: "Ik moet nu aan de slag. Als het zou kunnen zou in één keer een heel nest kinderen uitspugen" Ryan Reynolds, maak je borst maar nat, want als een vrouw eenmaal in haar hoofd heeft dat zij kinderen wilt.......
 
Behind the scenes met Blake Lively
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top