Travel

Restaurant Serre

Amsterdam - Restaurant Serre is het vierde restaurant in het luxe hotel in Amsterdam Zuid. Serre is geïnspireerd op de keuken van Ciel Bleu. De locatie van het restaurant is bijna symbolisch, waar het luxe tweesterren-restaurant Ciel Blue op de 23ste verdieping te vinden is, is Serre naast de lobby gevestigd. Letterlijk en figuurlijk laagdrempeliger.
De kaart bevat zowel klassiekers als innovatieve gerechten en vormt een internationale smeltkroes van verschillende gerechten. De kwaliteit en uitvoering zijn in de stijl van Ciel Bleu, op dan op een meer luchtige wijze gepresenteerd. De voormalige Sous Chef van Ciel Bleu, Marc van der Tang, heeft de leiding over de nieuwe keuken. Je kunt bij serre dineren, maar ook terecht voor een zakelijk ontbijt of snelle lunch. Lekker en makkelijk is de Bentobox. Met deze luxe lunchbox kun je binnen 50 minuten een volledige lunch van vis,- vlees-, en groentegerechten en zelfs een dessert nuttigen.
Het interieur is strak en bijna zakelijk te noemen. Ideaal voor de zomer is dat serre een groot terras heeft. Vanuit het loungemeubilair op het terras kijk je uit over het Amstelkanaal.
Het restaurant is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.
Men kan reserveren via serre@okura.nl of 020 6787 450.
www.okura.nl.

Deel dit artikel
Back to top