Fashion

Marcel Wanders voor de Bijenkorf

Landelijk - Dit jaar zeker even wachten tot december met het aanschaffen van een nieuwe ‘kerstoutfit’ voor je huis! Vanaf dat moment prijkt namelijk in de Bijenkorf de kerstcollectie van topontwerper Marcel Wanders in de etalages. De ontwerper neemt de gehele instore decoratie en aankleding van de etalages op zich.
Marcel Wanders ontwierp de interieur-collectie met items van vazen en servies tot de traditionele kerstdecoratie. Speciale kerstballen en ornamenten, kandelaars, kerstbomen en verschillende tafeldecoraties maken de kerstcollectie compleet. Met een Wanders twist uiteraard.
Het exclusieve Wanders concept is geïnspireerd op de drie koninginnen, een vrije interpretatie hiervan. De boegbeelden - de Black Queen, Golden Queen en White Queen - vind je terug in de hele collectie en entourage. De ontwerpen van Wanders zijn te herkennen aan de rijke stoffen en vele details. Kleuren als zwart, wit en goud voeren de boventoon in de exclusieve collectie.
De prijzen beginnen bij €3.95 voor een bordje en €4.95 voor een schaaltje. Een fleskandelaar kost bijvoorbeeld €4.95, een kleine vaas €69.95 en een grote vaas kost €99.95. Vanaf december zijn de limited collecties van Wanders (van kerstservies tot speelgoed en lingerie) verkrijgbaar in alle Bijenkorf filialen.

Deel dit artikel
Back to top