Fashion

4x lastminute outfit ideeën voor Oudejaarsavond

4x lastminute outfit ideeën voor Oudejaarsavond

Oliebollen eten, vuurwerk kijken en gezellig samen met vrienden en familie goede voornemens delen: oud en nieuw staat voor de deur. Maar wacht: wat moet je aantrekken?

NYE outfits

Je hebt het de afgelopen weken zo druk gehad, dat je helemaal vergeten bent een leuke outfit te scoren voor oud en nieuw! Wat nu? Wij hebben simpele outfit ideeën bedacht, die iedereen wel in huis heeft. Dus vergeet die snelle shopping-spree (helaas), wij hebben dé oplossing.

1. Strikjes

Strikjes zijn helemaal in: op jurken, op je schoenen, in je haar, etcetera. Nu is het niet moeilijkom zo'n leuk jurkje te scoren, maar het is nóg makkelijker om strikjes als accessoires te gebruiken. Bind bijvoorbeeld wat strikken aan de bandjes van je topje op jurk. Of strik een lintje in je paardenstaart, knot of vlecht. Ook kun je simpelweg een lintje als armband gebruiken, of als enkelband zodat 'ie de perfecte aanvulling is voor je schoenen.

2. Glitterspray 

Glitter zijn the way to go op Oudjaarsdag. Niet alleen zie je er dan sprankelend uit, ze doen je ook nog eens denken aan het vuurwerk dat je zal gaan bewonderen. Heb je nu niets glitterachtigs? Geen paniek, een glitterspray kun je simpelweg halen bij een voordeelwinkel. Hiermee kun je jouw 'normale' jurkje, blouse, rok of broek omtoveren tot feestelijke outfit. Tip: doe ook wat glitterspray in je haar, voor een extra feestelijk effect.

3. Oversized blazer

Heb je een oversized blazer in je kast? Deze kun je op veel manieren gebruiken. Gebruik 'm bijvoorbeeld waar 'ie voor bedoeld is: als blazer (duh), of maak er een jurkje van. Met een riem om de taille kun je een chique jurk creëren, let er alleen op dat 'ie niet te kort wordt!

4. Kledingruil

Een andere goede lastminute optie: Vier jij oud en nieuw met vrienden of familie? Duik elkaars kast dan eens in! Zelf ben je niet meer onder de indruk van je eigen kleding, maar anderen denken daar zeker anders over. Dit is ook het perfecte moment om dat ene leuke topje van je moeder te 'stelen', of dat jurkje van je beste vriendin aan te kunnen doen. Let er alleen op dat de kleding niet stuk gaat of erg vies wordt, het is natuurlijk nog steeds niet van jou.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top