Fashion

Talks on Warhol

Amsterdam - Op 15 november wordt in een poging het raadsel Andy Warhol te ontrafelen een interessante avond gehouden in 11 in Amsterdam. Dit natuurlijk in het kader van de tentoonstelling Other Voices, Other Rooms, die t/m 13 januari 2008 in Stedelijk Museum CS te zien is.
Met Eva Meyer-Hermann, de samenstelster van de tentoonstelling, journalisten Theodor Holman en Stephan Sanders en schrijver Karel Wasch kan het niet anders dan een interessante bijeenkomst worden. Want dat Andy Warhol een oneindig fascinerende figuur is, blijkt ook nu nog, twintig jaar na zijn dood. Tijdens 'Talks on Warhol' ontrafelen tentoonstellingsmaker Eva Meyer-Hermann, de vier het raadsel Warhol. Wie was Andy Warhol? Leren we hem via zijn kunst kennen? Of blijft hij dan nog een zwart gat? Wat speelde zich af in The Factory, zowel op artistiek als persoonlijk vlak?
Talks on Warhol vindt plaats op donderdag 15 november om 20.00 uur in 11, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Entree is € 7,50. Reserveren kan via warhol@stedelijk.nl

Deel dit artikel
Back to top