Fashion

Kleuren die je tegenwoordig weer met elkaar mag combineren

Kleuren die je tegenwoordig weer met elkaar mag combineren

Sommige kleurencombinaties kunnen niet met elkaar gematcht worden, maar vergeleken met een aantal jaar terug is er al veel meer mogelijk. Welke kleuren kun je nu juist heel goed combineren waarvan mensen je vijf jaar terug misschien heel raar aankeken? Wij zochten het voor je uit.

Kleurencombinaties die weer mogen

Roze met rood

Deze kleurencombinatie was echt een tijd verboden. Hoe kun je nu roze met rood combineren? Nou, tegenwoordig kan het weer. Steeds vaker zijn er truitjes, t-shirts en zelfs rokjes te koop met de kleuren rood en roze gemixt. Het staat eigenlijk mega leuk met die tintjes rood door dat roze heen!

Roze met groen

Twee jaar terug konden we ons niet voorstellen dat we een groene broek mochten combineren met een roze top. Vandaag de dag kan het toch echt. Veel modemerken maken reclame om deze kleuren te combineren. De kleurencombi is vooral populair in het voorjaar van 2022.

Blauw met rood

Blauw met rood was ook zo’n valse combi wat eigenlijk niet echt gedragen kon worden. Tóch is het nu helemaal in. Vooral het bordeauxrood met een felle blauw top staat je vast prachtig! Probeer het eens uit.

We hebben een aantal items voor je hieronder gezet om te combineren met elkaar. Shoppen maar!

 
Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top