Fashion

Deze 5 tassentrends gaan we dit voorjaar overal zien

Deze 5 tassentrends gaan we dit voorjaar overal zien

Wij vrouwen zijn dol op tassen; we hebben er dan ook nooit genoeg. Van de grootste tassen tot hele kleine, zo gek je maar kunt bedenken. Maar wat zijn eigenlijk de tassentrends van dit voorjaar? We willen er natuurlijk wel een beetje trendy bijlopen. Geen zorgen! Wij hebben de tassentrends van dit voorjaar voor je op een rijtje gezet. 

1. Grote schakelketting

Eerder zagen we de schakels ook al voorbijkomen bij sieraden en op schoenen. Maar dit seizoen zullen we de grote schakelkettingen ook op tassen gaan zien als hengsel. En hierbij geldt zeker de regel; hoe groter, hoe beter!


Oversized Clutch Met Schouderketting bij Asos.com

2. Party bag

Nu steeds weer meer kan en mag mogen de feestjes natuurlijk ook niet missen. En wat is er dan leuker dan een echte party bag vol met glitter and glam. Zo zal jouw outfit in ieder geval nooit saai zijn!


Glitter-baguettetas bij Na-kd.com

3. Fluffy tas

We hebben allemaal wel eens een knuffel nodig, maar dit kan helaas niet altijd nu we in een pandemie zitten. Maar hier is een oplossing voor; een heerlijk zachte fluffy tas! We zullen deze dan ook steeds vaker gaan zien, maar dat is helemaal niet met deze comfy tas. 


SVNX Crossbody Tas bij Asos.com

4. Grote tote

Je kent hem vast we, de tote bag. Ze zijn er in heel veel verschillende groottes, maar dit voorjaar gaan we ze vooral extra groot zien. Een grote tas is natuurlijk altijd handig; je kunt er gemakkelijk al je spullen in kwijt om de dag door te komen! 


Oversized Visserstas Van Leer bij Na-kd.com

5. Mini bag

Een tas waar precies je airpods of lipstick in past, we zien het steeds vaker. De leuke mini bag kun je super gemakkelijk meenemen en is perfect voor elke gelegenheid. Steeds meer designers brengen deze tas uit, genoeg keuze dus!


Jacquemus Mini Handtas Van Leer bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top