Fashion

& Other Stories kondigt collab aan met niemand minder dan dit kwalitatieve modemerk

We love & Other Stories. Het merk heeft de mooiste items in de rekken hangen en de kwaliteit maakt ons altijd blij. Dit fijne ready-to-wear merk verblijdt ons nu met een nieuwe collaboration met niemand minder dan House of Hackney. Wij zijn helemaal klaar voor de uitgesproken printjes en kleuren en kunnen niet wachten om de collectie te bewonderen!

& Other Stories heeft ons al wel vaker blij gemaakt met een paar fijne samenwerkingen. Onder andere TOMS en Kim Gordon mochten samenwerken met het merk. Dit leverde altijd hele mooie items op en nu worden we getrakteerd op een collectie samen met het interieur- en modelabel House of Hackney.

Als je van printjes en bloemen houdt, dan kan je nu een gat in de lucht springen! Het Britse merk is namelijk helemaal van het more-is-more-principe. Javvy M Royle en Frieda Gormley, de oprichters van het merk, lanceerden hun label om tegen de minimalistische trend in te gaan. Verwacht dus drukke stoffen en veel kleur! 

Een ander belangrijk principe van het merk is dat ze zich richten op kwaliteit. Er wordt veel gedacht aan authenticiteit en duurzaamheid. Dit is ook de reden dat Royle en Gormley ervoor hebben gekozen om al hun producten in Engeland te laten produceren. Daarnaast tekenen en schilderen ze al hun prints met de hand, zodat je hoe dan ook een uniek item in handen hebt. Allemaal dingen waar je blij van wordt dus!

Eind mei ligt de collectie in de winkel en wij zeggen, neem zeker een kijkje!

Beeld thumb: &Other Stories, House of Hackney

Deel dit artikel
Back to top