Fashion

Angelina Jolie spreekt voor het eerst openhartig over haar scheiding met Brad Pitt 

Angelina Jolie is terug in de spotlights. De actrice is op dit moment druk bezig met het promoten van haar nieuwe film First They Killed My Father. De prachtige brunette vult haar dagen met interviews houden en in een van deze interviews praatte ze vrijuit over haar scheiding.

Angelina trad dit weekend voor het eerst weer in het openbaar in Cambodja voor een screening van haar nieuwe film. De actrice was niet alleen naar Cambodja gegaan en werd vergezeld door haar zes kinderen.

De Hollywoodster spreekt continu met de pers over haar nieuwe film en nam daarom ook de tijd om met BBC te praten. Hoewel meerendeel van het interview over de film ging, kon de reporter het niet laten om te vragen naar Angelina's privéleven. 

Gezien de nieuwe film van Angelina over familie en verlies gaat, zag de journalist haar kans schoon om het over de veelbesproken breuk te hebben. Zo kaartte de reporter aan dat ze begreep dat het een gevoelig topic is, maar of de actrice toch iets over de split wilde zeggen. “I don’t want to say very much about the incident except to say that it was a very difficult time, and we are a family. And we’ll always be a family. We’ll get through this time and hopefully be a stronger family for it”, vertelde Angelina. 

Nadat de scheiding in september 2016 werd aangekondigd, leek het erop dat er een bittere voogdijzaak zou komen. Toch kwamen de Angelina en Brad In januari tot een schikking. 

Op dit moment focust de Amerikaanse schone zich op haar kinderen. “We are and forever will be a family and do that is how i am coping. I am coping with finding a way through to make sure that this somehow makes us stronger and closer.” 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top