Beauty

Swarovski parfum en make-upjuwelen

Lekker en mooi! - Nieuw binnen het luxe Swarovski label is een luxe geurlijn en collectie bijzondere make-up juwelen.
Het parfum heeft de naam “aura’ meegekregen. Toepasselijk omdat het parfum om je heen hangt net al seen “aura’ dat zou doen en de bekende Swarovski kristalletjes eenzelfde effect lijken te creeren met de schittering van het licht. De verpakking van Aura by Swarovski is minstens zo bijzonder als de geur zelf. Je opent het als een sieradendoosje en de geur is er in geplaatst als een waardevol sieraad. Net als de flacon weerkaatst de verpakking van Aura by Swarovski het licht. De zijkanten van de verpakking zijn zilverkleurig en de voorzijde is parelmoer wit, voorzien van een zilveren patroon met een fijne rand, welke het licht weerkaatst. Om schoonheid en respect voor milieu te laten samengaan, is de gehele parfumlijn navulbaar. Verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar karton en alle inserts zijn verwijderd. De componenten van de flacon kunnen worden opgesplitst en afzonderlijk weer gerecycled worden.
In de letterlijk ‘schitterende’ mak-up lijn zijn minuscule Swarovski kristallen en van kleurveranderende Crystal Shine ® parels die, eenmaal aangebracht op de huid, een verbluffende glans creëren, verwerkt. Omdat het hier om kristal en parels gaat, is het effect op de huid totaal anders dan de klassieke „glitter‟ make-up. De huid zelf licht op en ziet er stralend uit.
De Crystal Gloss is special voor stralende lippen met een fijne en subtiele glans. Crystal Touch zorgt juist voor een sprankelend accent waar jij het wilt. Op de slapen, op de oogleden, op de schouderbladen of het decolleté...
Ook is er een juwelen make-uphanger: Op het eerste gezicht, zie je een sieraad, een hanger, welke om de hals gedragen kan worden, met een fijn koord van zwart leer. De hanger is versierd met witte of roze Swarovski® Elements, afhankelijk van de kleur van de make-up die in de hanger is verwerkt. Draai het bovenste gedeelte van de hanger opzij en de make-up is direct te gebruiken.
Naast dit alles is er in dezelfde geur een bijbehorende Body Cream, Body Lotion, Shower Gel en Deodorant Spray.
Aura by Swarovski Parfumcollectie
Eau de Parfum 15 ml Refillable € 36,-
Eau de Parfum 30 ml Refillable € 56,-
Eau de Parfum 50 ml Refillable € 76,-
Eau de Parfum 75 ml Refillable € 96,-
Eau de Parfum 50 ml Refill € 56,-
Eau de Parfum Limited Edition 50 ml € 180,-
Aura by Swarovski Bodycollectie
Perfumed Body Cream 150 ml € 62,-
Perfumed Body Lotion 200 ml € 35,-
Perfumed Shower Gel 200 ml € 32,-
Perfumed Deodorant Spray 100 ml € 30,-
Swarovski Make-up Collectie
Crystal Gloss Jewel € 60,-
Crystal Gloss Jewel € 60,-
Crystal Touch Jewel € 70,-

Deel dit artikel
Back to top