Beauty

Dit is hoe Kendall Jenner in 2 minuten haar make-up doet

“You have to believe that I’m doing all this myself”, begint Kendall haar video. Met een lach, want het supermodel spendeert voor haar klussen en publieke optredens behoorlijk wat tijd door in de stoel van de visagist. Maar wanneer Kendall het zelf voor het zeggen heeft, dan is het supermodel in 2 minuten klaar met haar complete make-up look. Lukte het ons ook maar om er zo snel zo goed uit te zien. If only…

In tegenstelling tot haar zussen zegt Kendall niet te houden van een dikke laag foundation op haar gezicht. Ze houdt het dan ook bescheiden met een dun laagje en brengt vervolgens, al stippend, wat concealer aan onder haar ogen en rond haar kin.

Met de bronzer gaat ze wel helemaal los. Het model poedert het rond haar hals, haar wangen en zelfs op haar ogen. Kendall vertelt dat ze altijd goed oplet op wat de visagisten doen wanneer ze bij haar de make-up aanbrengen. Vervolgens verzamelt ze de beste tips & tricks en voert deze bij haarzelf uit. De pincet raakt ze sinds een nogal rigoureuze tijd in het verleden niet meer aan. Haar zussen verwijderden zelfs alle pincetten uit het huis in de hoop dat Kendall niet haar dunne wenkbrauwen verder tot een streepje kon uitdunnen.

Dan gaat er nog een beetje mascara op haar wimpers, wat lipstick en gloss op de lippen en de twee minuten look van Kendall zit erop!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top