Beauty

No more bad hair days for you!

Nieuwe TONI&GUY salons - TONI&GUY, nu al met meer dan 45 jaar kapperservaring, maakt deel uit van de internationale mode-industrie. het TONI&Guy team bepaalt voor verschillende toonaangevende modemerken de haarlooks bij catwalkshows. Zo is het merk TONI&GUY de 'Official Haircare Sponsor of London Fashion week. In voor het experiment, staat TONI&GUY bekend om zijn edgy, scherp gestileerde looks.
In de afgelopen decennia is TONI&GUY uitgegroeid tot een gevestigde naam met ruim 400 salons in 41 landen. In Nederland zijn al meerdere TONI&GUY vestigingen geopend verspreid over het hele land en mag er binnenkort nog twee bij rekenen; TONI&GUY Haarlem en TONI&GUY Maastricht!
Op 28 september zal TONI&GUY Haarlem geopend worden op de Anegang 44 in het centrum van Haarlem en vanaf 5 oktober kan Maastricht zich rijker rekenen met de komst van de TONI&GUY salon (Bosschstraat 90)

Voor meer informatie over de salons en verschillende behandelingen kijk op www.toniandguy.nl
Alle nieuwtjes, blogs, lookbooks en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top