Beauty

KKW X KYLIE is hier en de kleuren zijn niet zo denderend als je had gehoopt

Gister schreven we nog over de video van de komende KKW X KYLIE collectie die Kylie Cosmetics als sneak peek op Instagram had geplaatst, en nu zijn alle producten al bekend! De collectie bevat vier nieuwe lip kits en een gloednieuwe verpakking waar we helemaal weg van zijn, maar wat we van de lipstick kleuren denken… Tja.

In de collectie zijn dus vier lip kits te vinden en we zijn helemaal verliefd op de verpakking. Matte en lichtroze, net als de verpakking van de lippenstiften zelf: heerlijk girly. Maar… die kleuren. We hadden gehoopt op gloednieuwe, unieke kleuren, zoals de KoKo Kollection met Khloe, maar ze lijken eigenlijk allemaal op elkaar en zijn simpelweg verschillende shades of nude

En als je het al lastig vindt om de kleuren van elkaar te onderscheiden, dan moet je de namen maar eens horen. “Kiki”, “Kimberly”, “Kim” en “Kimmy”. Probeer die nog maar eens uit elkaar te houden! Daarnaast is er wel een hele nieuwe formule gebruikt die een creamy finish geeft, in plaats van de gebruikelijke matte. De KKW X KYLIE collectie is vanaf 25 april op kyliecosmetics.com verkrijgbaar voor 45 dollar, dus zorg dat je klaar zit als je ‘em wil rocken!

 

KKW X KYLIE launching 4/25 at 3pm pst

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

 

Only 5 days until the KKW X KYLIE 4 piece launches on KylieCosmetics.com for $45!

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

 

KKW @kyliecosmetics 4/25

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top