Fashion

Dagelijks blog Charis deel 5: Gewonnen!

O'Neill Superkini Model Contest - Dagelijks lees je hier het blog van de Nederlandse Charis die in Miami meedoet aan de O’Neill Superkini Model Contest. Deel 5: Gewonnen!
[IMG01]


JAAAA GEWONNEN GEWONNEN GEWONNEN!!! Ik heb gewoon gewonnen…Op het moment van schrijven zit ik in het vliegtuig, stomverbaasd, maar ook echt dolgelukkig. Een contract bij NEXTmodels en de campagne shoot mogen doen voor het grootste surfmerk ter wereld… een droom !! Ik ben zo blij en iedereen gaat zometeen als ik aankom echt zo trots op me zijn… I DID IT!!!
Ik zal jullie even uitleggen hoe vandaag is verlopen: Ik ben om 4 uur wakker geworden en kon niet meer slapen van de zenuwen. Ik wilde zooo graag winnen maar was eigenlijk wel overtuigd dat Maria het ging worden. Zij had misschien niet helemaal de "surf-look", maar zij was zo mooi en zo jong en deed het echt goed en ik had ook iemand horen zeggen dat zij het "amazing" deed. Niet dat Savannah geen kans maakte want die is ook echt prachtig en een plaatje om naar te kijken, alleen was ze voor een model voor NEXT te klein dacht ik. Ik heb met de gedachte dat ik dus waarschijnlijk niet zou winnen 2 uur liggen draaien en woelen waarna ik de conclusie trok dat slapen toch niet meer zou gaan lukken. Toen heb ik ook naar huis ge-sms’t dat ik het volgens mij niet zou worden maar dat ik evengoed superblij was met de ervaring omdat ik supergave foto's mee zou nemen.
Maargoed terug naar de laatste "wedstrijd"-dag! We begonnen op de agency waar ik bij binnenkomst al meteen een aantal topmodellen aan de wand met foto's spotte, slik…dit was echt serious business! Onze maten werden opgemeten en omdat het in inches was snapte ik er eerlijk gezegd vrij weinig van, maar mijn maten zaten wel goed, zei Jason (de scout van NEXT New York). Na de meting hadden we de catwalk en die had ik ook echt elke dag ‘s morgens en ‘s avonds thuis geoefend. De buurvrouw wist dat ik van 11 tot 11.30 op mijn hakken heen en weer banjerde en standaard ook na het eten van 18.30 tot 19.00. Dan zag ik de buuf lichtelijk geïrriteerd met de hond naar buiten vertrekken om de herrie niet te hoeven horen… Ik breng haar deze week een dikke bos bloemen en zal haar garanderen dat het vanaf nu alleen nog 's ochtends is.
[IMG02]


De catwalk ging volgens mij wel, want echt veel kritiek was er niet. Al heb ik na gister wel gezien dat mijn loopje echt niet Miami Fashionweek klaar zou zijn! Na de catwalk kregen we de resultaten te zien van de 2 shoots en ik was echt superverbaasd want ik heb nog nooit foto's gehad waar ik zo vastberaden op stond. Als je goed kijkt, zie je echt dat ik op alle foto's denk: dit is wat ik wil… Waardoor echt alle twijfel weg was en een soort van (bijna enge) vastberaden blik heb. Vlak voor de bekendmaking wie er had gewonnen had ik nog een gesprek over carrière en toekomstmogelijkheden. Ik zie mezelf nog zitten in de ruimte en denken: het geeft niet, ik ben al blij met mijn foto's en de ervaring was echt al prachtig. Ik geloof er heel erg in dat dingen wel zullen gaan zoals ze moeten gaan en dan denk ik: the universe will take care.
Toen riep Katy plots: AND thé winner is CHARIS!!!!! Schrik! Ik? `Ik kreeg een bord met de prijs erop uitgereikt er werden foto's gemaakt ik werd gefilmd en was door de rollercoaster van emoties totaal de draad kwijt.
En hier zit ik dan in het vliegtuig. Dolgelukkig…. Ik heb een contract gekregen en een kans om voor een van de beste agencies in Amerika te mogen gaan werken. Ik mag daar dus echt komen wonen en alsof dat allemaal nog niet genoeg was, mag ik gaan stralen in een echte campagne voor O'Neill. Model zijn voor O'Neill is echt sinds ik 12 ben al mijn droom geweest. Sinds mijn twaalfde kom ik al bij de surfshop om mijn kleding te halen ook daar zullen ze opkijken! Ik wil ook echt iedereen meegeven om voor zijn of haar droom te gaan, Het kan echt!!
Ik will NEXTmodels bedanken voor deze kans en het hele leerproces, voor de kans om door een echte high level agency gerepresenteerd te gaan worden. Ook de mensen om me heen die me gepusht en mij voor de wedstrijd echt gesupport hebben, want ik ben de dagen ervoor echt heel erg zenuwachtig en zelfs heel erg onzeker geweest. Ook dank aan Good2b die het mogelijk hebben gemaakt om mijn eigen blog te hebben, want ook dat was een toffe uitdaging, en ik bedank JULLIE voor het lezen, want ik had het gevoel niet alleen te zijn maar ''Nederland" achter me te hebben staan!
En als laatste en meest belangrijke; iedereen van O'Neill, die ik bij deze beloof dat ik ze echt trots ga maken, ik heb er heeeel veel zin in :))! Het was leuk om dit avontuur met jullie te delen!
Liefs Charis
[IMG03]

Deel dit artikel
Back to top