Fashion

Met welke celeb beleefde Kim Kardashian haar eerste keer?

Er is weinig wat we niet van de reality-ster weten. Kim Kardashian heeft geen blad voor de mond en deelt haar privé momenten al jaren met ons via de serie The Kardashians. Een nieuw boek onthuld aan wie en wanneer Kim haar maagdelijkheid heeft verloren. Spannend!

Kim Kardashian vierde haar 14de verjaardag op de Neverland Ranch van Michael Jackson, en ja, daar is het gebeurd. Nee niet met Michael. Kim beleefde haar eerste keer met het neefje van Michael die op dat moment overigens wel twee keer zo oud was als Kim. Misschien ken je hem nog wel van het poptrio T3. TJ Jackson is de zoon van Tito Jackson, de broer van Michael Jackson.

Beeld: Getty

Kim Kardashian West zegt de Neverland Ranch een magische plek te vinden. “Als je door het park reed dan waren er baby-olifanten en chimpansees in overalls, en dan waren er al die attracties. Het was echt fantastisch.” Naast haar b-day party en pretpark-ervaring heeft ze er ook nog een andere ervaring aan overgehouden. Dat dit nieuws toevallig nu uitlekt is misschien niet helemaal toeval. Volgende week wordt er namelijk een nieuwe reality serie over T3 gelanceerd: The Jacksons: Next Generation. Een beetje extra aandacht voor de show was natuurlijk welkom. Wat denken jullie proberen de drie neefjes van Michael Jackson een graantje mee te pikken van het succes van Kim K?

Beeld:

Deel dit artikel
Back to top