Fashion

Lakschoenen Van Bommel

Landelijk - Oudbollig of tuttig? Helemaal niet. Zo waren echter de smaakmakers van de mannenmode het afgelopen half jaar van mening. Lakschoenen zijn tegenwoordig het summum van modern. Het bewijs? De beelden van zowel de presentaties van de wintercollecties 2006/2007 als de presentaties van de zomercollecties 2007 voor mannen. Zowel onder de korte broeken van YSL als de hooggesloten kostuums van Raf Simons voor Jil Sander en onder creaties van veel meer modegoeroe's konden de zwarte glimmers niet ontbreken.
Een schoenfabrikant die ook fan is; Van Bommel. Dit najaar herintroduceert het label dat bekend staat om haar eeuwenoude traditie van het ontwerpen en produceren van klassiek schoeisel (sinds 1734), de lakschoen. Zoals velen van haar creaties totstand gekomen middels de goodyear productiemethode, waarbij de zool van de schoen met behulp van een rand aan de schacht genaaid wordt, zuiver leer en een derbysluiting (leren opzetten waar de veter door gaat) hoeft menigeen tijdens de volgende presentaties van de mannencollecties niet raar op te kijken wanneer onder de broekjes van YSL ook een Van Bommeltje voorbijkomt.
De lakschoenen van Van Bommel zijn vanaf €199 verkrijgbaar. Voor verkoopinformatie kan gebeld worden met schoenfabriek Van Bommel via 013 - 513 6973. De lakschoenen liever kosteloos in je bezit? Kijk snel bij WIN. good2b geeft 2 x 1 paar lakschoenen van Van Bommel weg. De winactie eindigt op 27 november.

Deel dit artikel
Back to top