Fashion

Berg je muts maar op: déze earmuffs wil je namelijk nu nog in huis hebben

Berg je muts maar op: déze earmuffs wil je namelijk nu nog in huis hebben

De winter is nog maar net begonnen, maar dit seizoen laat haar weersomstandigheden al goed zien. Het is ijskoud buiten en naar buiten gaan zonder muts, sjaal of capuchon is dan ook bijna niet meer mogelijk, aangezien je oren vrijwel meteen bevriezen. De oplossing? Je doet je earmuffs, oftewel oorwarmers op als je de kou moet trotseren. En dan hebben we het niet over zomaar earmuffs, nee, we hebben het over earmuffs die je nú nog in huis wil hebben.

Berg je muts maar gauw op!

Earmuffs

Earmuffs maken dit jaar hun comeback. Steeds vaker zien we mensen met deze trendy oorwarmers lopen en dat zorgt ervoor dat we het stiekem zelf ook willen. En ja, we weten dat we vroeger moord en brand schreeuwden als mama zei dat je je oorwarmers op moest doen. Anyhow, ook deze trend is weer over komen waaien vanuit vroeger en wij zijn in love. Natuurlijk gaan deze earmuffs wel gewoon met de tijd mee, dus die oude hoef je niet per se van zolder af te halen. We hebben een aantal leuke en musthave oorwarmers voor je op een rijtje gezet! Happy shopping.

Schaapjes earmuffs

Wie houdt er nu niet van schaapjes? Deze offwhite en zwarte oorwarmers zijn helemaal Shaun het schaap worthy en zijn natuurlijk ook mégacute. Daarnaast zijn ze ook niet zo opvallend, als je liever gaat voor een wat subtielere look. Ander pluspunt? Je matcht ze zowat met elke jas of trui. 

Oorwarmers van imitatiebont
Oorwarmers van imitatiebont bij Hm.com

Fluffy oorwarmers

Zeggen we fluffy, dan zeggen we ook earmuffs. Deze combinatie is fantastisch, want je draagt twee trends in één. Je kunt ervoor kiezen om helemaal over the top te gaan en een springende kleur kiezen, maar een neutralere kleur (zoals zwart) brengt de fluffyness meer naar buiten. Letterlijk. Ook van deze heerlijk zachte variant zijn we groot fan en past - als je een subtiele kleur kiest - overal bij. 

Oorwarmers zwart
Oorwarmers zwart bij Scapino.nl

Statement oorwarmers

Who doesn't love a good statement? Wij in ieder geval wel en al helemaal als het om accessoires, a.k.a. oorwarmers draait. Koop 'm in een lichte of donkere kleur, het maakt allemaal niet uit. Dat statement is er. Deze oorwarmers zijn groter dan groot en dat is maar goed ook, zo blijven we immers goed warm. Voor welke ga jij? 

Fiona oorwarmers van imitatiebont
Fiona oorwarmers van imitatiebont bij Hm.com
Fiona oorwarmers van imitatiebont
Fiona oorwarmers van imitatiebont bij Hm.com

Lees ook: Tijd voor een nieuwe coupe? De TikTok-viral butterfly haircut moet je proberen

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top