Fashion

MyTheresa en Miu Miu hebben samen aan een superzomerse collectie gewerkt!

Online webshop mytheresa.com heeft samengewerkt aan een hele zomerse collectie met Italiaans modehuis Miu Miu! Het gaat om een exclusieve spring/summer 2017 Capsule collectie. De lijn is super kleurrijk en bestaat uit zowel kleding als handtassen en schoenen. 

Speciaal voor deze nieuwe collectie heeft MyTheresa ook samengewerkt met filmregisseur Danny Sangra, die een korte film maakte genaamd “Shark”. In de video is te zien hoe twee meisjes bij een zwembad zijn. De een wilde altijd al synchroonzwemster worden, maar het andere meisje durft niet te zwemmen omdat haar vriendje ooit is opgegeten door een haai tijdens het duiken… 

Uiteindelijk doen ze dan maar samen synchrone bewegingen naast het zwembad in plaats van in het water, en dit terwijl ze verschillende items dragen van de MyTheresa x Miu Miu Capsule collectie. Enthousiast door het zien van al deze fleurige kledingstukken? De collectie is morgen (!), op 26 april verkrijgbaar op mytheresa.com. Bekijk hieronder alvast enkele beelden en de video!

Deel dit artikel
Back to top