Fashion

North West werd vier jaar en op deze grootse manier werd het gevierd

Het is alweer vier jaar geleden dat Kim Kardashian beviel van haar eerste kindje North West en nog geen dag na haar geboorte was ze al een echte celebrity. North is een echte mini-me van haar mama en de stylish kleuter houdt menig celeb fan in haar greep. 

 

happy birthday to this cutie 💜

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Happy Birthday to my Northie angel slumber party unicorn mermaid girl! 🎈🦄🍦✨💝🍬👑

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

En gisteren vierde North haar vierde verjaardag op een manier zoals alleen de Kardashians dat kunnen. Na het afhuren van de gehele Chuck-E-Cheese blies North samen met onder andere oma Kris, tante Kourtney, nichtje Penelope, neefje Mason en papa Kanye de kaarsjes uit op een taart waar je als kind alleen maar over kon dromen. 

North werd overspoeld met cadeaus en de beveiligers droegen naast een kleine, roze fiets ook de nodige Gucci en Disney tassen naar buiten. Wat het leukste cadeau lijkt te zijn, is hetgeen wat tante Khloé deelde op haar Snapchat. Twee fluffy puppy's werden gefilmd en op Snapchat geplaatst. Ook postte Kim een enorm schattige home video op haar app. Jarig zijn als een echt Kardashian kindje moet een droom zijn en wij kunnen niet wachten op meer foto's van North en haar happy family.

 

My baby girl turned 4 years old today! She's my light & my everything!!! I love you to the moon & back North

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top