Fashion

Candice Swanepoel is weer terug bij Victoria's Secret en viert dat met sexy video

Afgelopen oktober beviel Zuid-Afrikaans Victoria's Secret model Candice Swanepoel van haar eerste zoontje en sindsdien heeft de Angel hard gewerkt om haar platte buik en sexy benen weer in vorm te krijgen en nu, nog geen acht maanden later, is het model terug bij het lingeriemerk en ze is sexier dan ooit.

Ter ere van de terugkeer van Candice, schoot Victoria's Secret een zwart/witte video waar we het model sierlijk en sexy rond zien huppelen in een kamer. Ze draagt een enorm sexy bodysuit van wit kant die laat zien dat haar geweldige post-baby lichaam weer helemaal in vorm is en klaar voor de VS catwalk.

 

It's official: @angelcandices is back! 👏🎉

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

''It's official, Candice is back!'' Stond er onder de video. En terug is ze. In de sexy shots pronkt Candice met haar modellenlichaam en wij kunnen het haar niet kwalijk nemen. Nog geen acht maanden na je bevalling er weer zo slank en sexy uitzien, doen weinig mama's haar na. Wij zijn benieuwd wat Victoria's Secret nog meer voor Candice in petto heeft, maar de video belooft al heel veel goeds!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top