Fashion

Cara Delevingne lijkt van een andere planeet op de cover van V Magazine

Cara Delevingne heeft voor het grootste deel haar modellenwerk beëindigd, maar gelukkig kunnen we haar zo nu en dan nog steeds bewonderen op campagnebeelden, of, zoals nu, op de cover van een tijdschrift. Deze keer schittert ze in bijna buitenaardse outfits op de voorpagina van V Magazine, samen met acteur Dane DeHaan.

En ze poseert niet zomaar samen met hem. Cara en Dane hebben namelijk de hoofdrol in upcoming movie ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’, die vanaf 26 juli dit jaar op het witte doek te zien zal zijn. Samen sieren ze wel twee covers van de summer 2017 #107 issue van V Magazine en poseren ze voor de lens van, jawel, Karl Lagerfeld!

Op de ene cover zijn de twee gekleed in witte knitwear looks van Chanel, en voor de andere cover poseren ze in grote, harige jassen van de Miu Miu fall 2017 collectie. Ook is op de foto’s te zien hoe Cara nog haar toen platinablonde haar rockt, terwijl haar coupe op dit moment al weer een make-over heeft gehad en nu kort en bijna gemillimeterd is. 

Cara en Dane zien er spacy en kosmisch uit op de foto’s, bekijk ze hieronder alle vier!

Deel dit artikel
Back to top