Fashion

Kendall Jenner scoort Givenchy Campagne

Ondanks de spotlight rond Kimye's bruiloft en geweldige samenzijn lijkt 2014 het jaar van Kendall Jenner te zijn. Eerst maakte het model haar exclusieve debuut bij NYFW voor Marc Jacobs. Daarna mocht ze door naar Parijs om voor Chanel en Givenchy te lopen en als cherry on top werd Kendall door LOVE Magazine en Vogue vastgelegd in prachtige shoots. Nu heeft de jonge Jenner haar eerste grote campagne te pakken voor Givenchy. 
 
Jenner is te zien in de Fall/Winter '14-'15 campagnes samen met topmodellen in de mode wereld als Jamie Bouchert en Mariacarla Boscono. De gothic-chic beelden zijn geschoten door Mert & Marcus. Bouchert's lingerie is een sterk en sexy contrast tussen alle bont en leren items. Jenner is in één beeld slechts te zien in de linkerhoek. In het andere beeld is Jenner op de achtergrond te zien in een shoot met dierlijke prints.
 
Kendall past perfect bij de look van Givenchy en haar donkere manen en expressieve ogen komen overeen met die van de andere vrouwelijke modellen. Riccardo Tisci is een vriend van de Kardashians en heeft de jurk van Kim ontworpen. Daarom komt het misschien niet als een enorme verrassing dat het mooie model de campagnes van het merk scoort. Maar business blijft business en dat Riccardo de TV personality een prominente plek geeft in de marketing van het merk blijft een risky keuze die in dit geval prachtig uitpakt. 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top