Winnen

WIN: Prachtige armband van Inside Out Bracelet t.w.v. €219,-

Wij weten hoe gek jullie zijn op onze winacties en daarom hebben we vandaag weer een te gekke prijs voor jullie. We geven namelijk een prachtige armband van Inside Out Bracelet weg t.w.v. €219,-! 
 
Middels de symbolische tekst aan de binnenkant van de armband draagt het label haar filosofie uit: What Matters Is Inside. De armbanden hebben een minimalistische uitstraling, maar worden zeer persoonlijk door de mooie teksten en edelstenen die aan de binnenkant geplaatst zijn. De serie is vervaardigd uit 925 sterling zilver in verschillende maten en luxe uitvoeringen, waaronder Ice, Glans en Mat. Iedere armband draagt een eigen tekst met bijbehorende stenen. Deze edelstenen hebben een helende werking en versterken de innerlijke kracht.
 
 
 
Ontwerpster Marcelle Meuffels zag dat een grote groep vrouwen in grotere mate bezig is met zelfontplooiing en bewustwording. Voor deze vrouwen is zij symbolische sieraden gaan ontwerpen, geïnspireerd door liefde, gevoel en over de jaren heen ontwikkelde wijsheid. Daarbij gebruikt zij eersteklas zilver en edelstenen. Marcelle reist de wereld af om inspiratie op te doen voor haar nieuwe ontwerpen.
 
De prijs van een Inside Out Bracelet ligt tussen € 139 en € 489. De collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten door het land of via de webwinkel
 
 
WIN
Wil jij deze Inside Out Bracelet ' Love'  armband winnen t.w.v. €219,-? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en deel deze actie op Facebook en wie weet maken we jou over een paar weken wel heel blij met dit geweldige kado! De winnaar krijgt persoonlijk bericht van Tess. 
Deel dit artikel
Back to top