Fashion

Converse X Maison Martin Margiela SS14

Lieten we je vorige week nog de Stan Smiths zien die Raf Simons voor de najaarscollectie van Adidas ontwierp, vandaag kunnen we je weer blij maken met een samenwerking. En op deze collectie hoef je minder lang te wachten, de sneakers die Maison Martin Margiela voor Converse ontwierp zijn namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar!

Het is de tweede keer dat Converse en Maison Martin Margiela een samenwerking aangaan. Net als de vorige keer zijn de All Star Chuck '70 en de Jack Purcell overgeschilderd met witte verf. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Dit keer is er een verf gebruikt die stukje bij beetje afbrokkeld. Iedere keer dat je de schoenen draagt komt er dus iets meer tevoorschijn van de felle kleur die onder de witte verf is aangebracht. De Chucks zijn er in True Navy en Amber Glow, de Jack Purcells in Azure Blue en Biking Red. Kleuren die we in het verleden van Converse voorbij zagen komen...

Mocht je een Converse X Maison Martin Margiela sneaker willen aanschaffen dan moet je er snel bij zijn. De Chucks en Jack Purcells zijn namelijk in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Converse Amsterdam en Antwerpen voor 250 euro.

Maison Martin Margiela Converse ss14

Maison Martin Margiela ss14 sneakers converse

Bron

Deel dit artikel
Back to top