Fashion

Diane von Furstenberg krijgt reality show

Diane von Furstenberg in momenteel in overleg met E! Entertainment om haar eigen reality TV show te lanceren. De legendarische designer, die bekend staat om haar iconische 'wrap dress', zal zelf deel uitmaken van haar TV show die draait om een modecompetitie. 
 
De show zal participanten volgen die hun kennis van mode en in public relations, ontwerp en marketing moeten bewijzen en daarmee een kans krijgen om de global brand ambassador van DVF te worden. 
 
De participanten zullen worden gevraagd om alles te regelen: van het organiseren van events voor goede doelen tot het managen van outfits voor celebrities en zelfs het overzien van de multimiljoen campagnes. Het programma heet The DVF Project en zal starten tijdens New York Fashion Week komende herft en is eind van het jaar al te zien op E!. 
 
Diane von Furstenberg vertelt: “I am so thrilled to partner with E!,to grant young women the opportunity to become the women they want to be!" Wij kunnen niet wachten om de show in Nederland op tv te zien of misschien al online mee te kijken. 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top