Fashion

Adidas in Isabel Marant's Pre-Fall 2014 Lookbook

Na seizoenen met franjes, studs en bohemian-geïnspireerde outfits is Isabel Marant weer terug naar waar ze mee begonnen is en waar ze bekend en geliefd om is: moderne en vernieuwde basics. Simpel en effortless is waar Marant voor staat en wij zijn weg van haar nieuwe Pre-Fall 2014 lookbook. 

We hebben nog niet veel lookbooks gezien voor komende winter die naast dat ze prachtig zijn, ons een vooruitzicht geven voor een kouder klimaat. Marant's lazy knits, relaxte broeken en strakke cuts brengen hier verandering in. De chunky stoffen verwerkt in broeken, jassen, rokken en truien staan model Andreea waanzinnig en zeker in combinatie met de populairste schoen van dit moment; Adidas Stan Smith's.

We kunnen dus zien dat de Stan Smith niet alleen dé schoen van dit seizoen is, maar waarschijnlijk de meest trendy schoen van 2014. Voor de winter zijn de Stan Smith's aangepast met een bordeaux rood detail in plaats van hun signatuur groene hint. 

Met au natural make-up en haar dat effortlessly undone valt krijgt de kleding, gefotografeerd door Josh Olins, nog meer de Isabel Marant coolness factor. 
 


Bron

Deel dit artikel
Back to top