Winnen

WIN: Shopweekend met mams & € 600,- tegoed van S Oliver!

Volgende maand is het moederdag en wij zijn ons dit jaar goed aan het voorbereiden hierop! Een doosje Merci is leuk, maar wil jij een weekendje weg met je moeder en haar eens even helemaal in de watten leggen met een luxe hotel en een mega shoptegoed? Dat komt goed uit! S. Oliver heeft namelijk een hele leuke actie in het kader van moederdag. Lees snel verder. 

Tess ging deze week op bezoek bij s. Oliver om samen met haar moeder te shoppen voor moederdag. S.Oliver heeft voor iedere leeftijd en stijl trendy kleding van goede kwaliteit. Zowel mams als Tess kon goed slagen in de winkel!


Een jumpsuit of toch een lange broek? 

Geslaagd!  #solivermoederdag

WIN
Style net als Tess samen met je moeder je beste look met de nieuwe collectie in jouw dichtstbijzijnde s.Oliver verkooppunt. Maak een leuke foto en zet deze op instagram met unieke hashtag #solivermoederdag en maak kans op een nieuwe s. Oliver garderode voor jullie samen met een totale waarde van €600,-  + een weekendje Maastricht! We verzorgen zelfs de lunch en het diner voor je. De best gestylde moeder-dochter look wint!

 
Ben jij nieuwsgierig geworden naar de collectie van s. Oliver? Bekijk online alvast de nieuwst collectie! 
 



Happy Mothersday!
Deel dit artikel
Back to top