Beauty

6 x simpele make-up tips voor thuis

Een perfecte make-up look, alsof je zo van de red carpet afgelopen komt, willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft dure borstels en tools om net als een professional een mooie look te creëren. Daarom geven wij een aantal make-up tips van professionals, die voor jou - thuis - gewoon zijn uit te voeren. 

1. Volle lippen

Omlijn de huid rondom je lippen met een highlighter. Daarvoor kun je gewoon de highlighter gebruken die je normaal gesproken gebruikt om de donkere kringen onder je ogen te camoufleren. Kleur je lippen vervolgens - bijvoorbeeld heel on-trend in een nude-kleur - en je lippen zullen voller lijken en er meer uitspringen.

2. Volle lippen 2.0

Geen zin in lippenstift maar wil je toch vollere lippen? Voeg kaneel en pepermuntolie toe vlak voordat je je lipgloss aanbrengt. Dit zijn natuurlijke, tijdelijke lippenvullers. 

3. Opvallende wenkbrauwen

Breng wat transparante poeder aan op je wenkbrauwen en gebruik vervolgens een getinte wenkbrauwgel. Voila! Cara Delevingne, eat your heart out!

4. Perfecte jukbeenderen

Dankzij de Kardashians weten we allemaal wat contouring is. Maar er zijn zoveel manieren en zoveel poeders die je kunt gebruiken, dat je soms even de weg kwijtraakt. De truc: gebruik een wenkbrauwpotlood en trek twee parallelle lijnen onder je jukbeenderen. Blend en klaar. Easy peasy

5. Knallende oogschaduw

Ieder seizoen is er weer een 'it' kleur oogschaduw, die we moéten uitproberen. Maar als dat mooie kleurtje dan eindelijk op je oogleden zit, valt ie toch wat tegen. Hoe laat je de kleur net wat meer knallen? Vul je oogleden in met een wit highlighter potlood. Breng daarna de oogschaduw aan. Zie je het verschil?

6. Va-va-voom wimpers

Het enige wat je nodig hebt is babypoeder, een wattenstaafje en mascara. Breng eerst een laagje mascara aan, dip het wattenstaafje in de babypoeder en borstel voorzichtig over je wimpers. Daarna weer een laagje mascara en herhaal...

Bron

B

ron

Deel dit artikel
Back to top