Fashion

What's in store?: Anna + Nina

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Achter ananas-bekladde ramen ligt het utopie van ieder meisje, opgebouwd uit papegaaien, verfijnde sieraden en interieur gadgets. Verstopt in de Pijp zit Anna+Nina, een department store die bekend is bij de mensen die de hotspots van onze hoofdstad al hebben ontdekt.  

Vlinders&Kaarsjes

Anna+Nina weet precies hoe ze de perfecte winkel ervaring creëren- met de kaarsjes aan, zacht licht en een muziekje is alleen rondneuzen al heerlijk. Alles wat er in de winkel ligt is zo zorgvuldig uitgezocht door het duo dat winkelen er nog fijner is. Van servetjes met een leuke spreuk, tot mooie notebooks en sieraden van o.a Ivy&Liv heeft alles wat er te koop is een enorme must-have factor. 

New Luxury

Anna + Nina is gespecialiseerd in 'new luxury' wat betreft mode en lifestyle items. Ze werken met top mode boutiques, concept winkels, stylisten, editors en Nederlandse bekendheden. Wat leuk is aan Anna+Nina is dat ze hun eigen agency hebben en ook Nederlandse designers van schoenen en sieraden de kans geven om hun mooie items in de winkel te verkopen.  

Wishlist

Vrijwel ieder item in de winkel zou een cadeautje zijn waar een ieder blij van zou worden. De items zijn zo goed geselecteerd dat een shopper ook de behoefte krijgt om zichzelf iets (en het liefst alles) te schenken. Het interieur zou kunnen klinken als Artis met de cactussen, kevers in glas en krokodillen potjes hier en daar, maar wij krijgen de behoefte om nu ook een stukje dierentuin in ons interieur te verwerken.  
Iedere week komt er wel weer iets nieuws binnen om hebberig van te worden en de kracht van het team van Anna+Nina is dat ze, waar ze ook zijn, meepikken wat in hun winkel en sfeer past en dat ieder ringetje en potje een echt 'Anna+Nina' ding wordt.

 

Geestigheid

Met onafgewerkte muren en kasten met een grapje in iedere la, is Anna+Nina niet te vergelijken met veel department stores. Er zit bepaalde edge in items die niet vaak in alle winkels te vinden zijn. Naast de prachtige dozen met delicate sieraden en ornamenten hangt een tasje met ' I did Berlusconi' en bij de elegante glazen staan ook koppen met woorden zoals 'slut' en 'bitch' ( één van hun best verkochte items). 

Anna+Nina is te vinden op de Gerard Doustraat 94 in Amsterdam.
Hun openingstijden van maandag tot vrijdag zijn van 9:30 tot 18 uur, zaterdag 11-18 en zondag 13-17. Ook kan je 24/7 winkelen in hun webshop en inspiratie opzuigen van hun blog op anna-nina.nl.

Deel dit artikel
Back to top