Beauty

Beauty musthave van de week: Osmoter van AHAVA

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Mineralen uit de Dode Zee

Voordat je we bijpraten over onze beauty musthave, vertellen we je eerst wat over het merk. We zijn namelijk groot fan van het beautymerk AHAVA, dat werkt met mineralen uit de Dode Zee. Het AHAVA Dead Sea Labaratorium doet onderzoek naar de therapeutische werking van dit goedje, met als resultaat onder andere het volgende product....

De AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate 


Het label komt maart dit jaar met de AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate: een krachtig concentraat dat de werking van AHAVA’s eigen Osmoter (bestaande uit magnesium, calcium en kalium) optimaal benut. We snappen dat je gaat fronsen bij het horen van de term 'Osmoter', maar trust us: dit goedje is goud voor je huid! 

Wondermiddeltje

De heldere gel van de Dead Sea Osmoter Concentrate is zijdezacht van textuur en wordt per direct door de huid opgenomen. Wat je van het product kunt verwachten? Een natuurlijk stralende huid van binnenuit, intensieve hydratatie en verheldering.

Deze resultaten worden mogelijk gemaakt door de technologieën: 1) Osmoter x 3: verhoogt het huideigen immuunsysteem, leidt tot meer hydratatie en zorgt voor meer verheldering van de huid; 2) PVP: Een technologie die het mogelijk maakt om hoge hoeveelheden zoutwater op te nemen terwijl de gelstructuur behouden blijft en 3) Bruine Alg Laminaria Digitata: bruin zeewier dat een van de meest voedende ingredienten van moeder natuur is.
 

Het Dead Sea Osmotoer Concentrate is verkrijgbaar vanaf maart 2014 bij professionele AHAVA schonheidssalons en apotheken en kost € 49,95.
Deel dit artikel
Back to top