Trendalert × Care Cosmetics

Care Cosmetics presenteerde haar nieuwe zomerse producten in zonnige sferen

Care Cosmetics presenteerde haar nieuwe zomerse producten in zonnige sferen

Met al die regen die de laatste dagen uit de lucht valt, willen we niets liever dan aan de zomer denken. Gelukkig mocht Trendalert's Michelle zich heel even op een zonnige locatie wanen dankzij het Care Cosmetics Summer Vibes event.

Care Cosmetics zegt jou misschien in eerste instantie niet zoveel maar dit cosmeticabedrijf is de distributeur van 25 mooie merken zoals Ahava, PUPA Milano, Payot, Darphin en hun eigen label genaamd Pascaud. De merken van Care Cosmetics worden voornamelijk verkocht via gerenommeerde salons in de Benelux. Waar je de producten kunt krijgen? Dat vind je hier bij de store locator.

Tijdens het event dat werd gehouden bij De Kanarieclub - dat heel toepasselijk is voorzien van een (leeg) zwembad - mochten de pers en influencers kennismaken met de nieuwste zomerproducten van Care Cosmetics' merken. Tot onze favoriete lanceringen hoort onder andere zonnebeschermingslijn van Payot die super lekker ruikt én fijn smeert. Ook waren we onder de indruk van de prachtige nieuwe bronzer van PUPA Milano én hun heerlijke zomerse kleurtjes oogschaduw.

Trendalert's Michelle raakte aan de praat met Mardge Pascaud, de dame achter het merk Pascaud, over haar producten. Mardge gelooft er heilig in dat de gezondheid van de huid van buiten én van binnen verbeterd moet worden en daarom richtte ze haar merk op. Daarnaast waren we onder de indruk van de make-up van Artdeco: zo heeft het merk een fantastische eyeliner én een fijne setting powder die je make-up goed op haar plaats houdt.

Nadat Michelle had kennisgemaakt van de mooie producten van Care Cosmetics onder het genot van een heerlijke smoothie en krabsalade, werd het evenement afgesloten door een heerlijke lunch in de Kanarieclub én mocht ze een goedgevulde goodiebag mee naar huis nemen. Kijk, zo willen we wel heel vaak uitkijken naar de zomer.
Beeld: Trendalert
Deel dit artikel
Back to top