Beauty

Dit is waarom iedereen in de ban is van gezichtsmaskers

Soms zijn de grote sterren van deze wereld net gewone mensen. Zo kunnen celebrities genieten van dezelfde zondagavondritualen als wij. Tenminste, wanneer ze niet vliegen in privé jets of de meest glamorous feestjes bezoeken natuurlijk.

Op het moment dat sterren als Emma Stone, Chrissy Teigen of Drew Barrymore een avondje voor zichzelf hebben, en even niet geniet van een luxueuze gezichtsbehandeling, dan grijpen ze massaal naar de sheet masks.

 

Today

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

First it's like this #goldenglobes #kbeauty

Een bericht gedeeld door Drew Barrymore (@drewbarrymore) op

Voor de Golden Globes zagen we verschillende sterren hun gezichtsmaskers showen op Instagram en sindsdien zijn we in de ban van de gemakkelijke sheets. De tissue achtige maskers zijn er voor allerlei soorten behandelingen, en huidsoorten, en sinds ze zo populair zijn worden de sheets ook steeds mooier. Zo komt Starskin deze maand met een ‘lace mask’. Een kanten maskertje dat zorgt voor sculpting, plumping of revamping.

In navolging van de grootste make-up trends van 2016, zoals contouring en nontouring, komt Starskin nu met een serie Lifting Lace maskers die zorgen voor een natuurlijke facelift met verstrakkende resultaten. Opeens heeft die luie zondagavond van maskertjes, pyjama's en Netflix een heel stuk meer weg van een glamorous celebrity approved pre Golden Globes verwen-avondje. Plus, met deze kanten maskers word je de dag erna met een zijdenzacht en jong huidje wakker.

 

How the magic happens @jessicachastain @jeaninelobell

Een bericht gedeeld door Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1) op

StarSkin Lifting Lace Sculpting bij Douglas.nl

Deel dit artikel
Back to top