Beauty

Al gezien? MAC Cosmetics heeft deze 2 musthave collecties uitgebreid

Al gezien? MAC Cosmetics heeft deze 2 musthave collecties uitgebreid

Fans van matte make-up mogen nu juichen! MAC Cosmetics heeft hun Powder Kiss collectie uitgebreid. De collectie met lippenstift, liquid lipstick en oogschaduw is aangevuld met gewaagde nieuwe tinten. Dit is nog niet alles! De Pro Longwear Paint Pot collectie is ook uitgebreid, speciaal voor alle oogschaduw lovers onder ons. De producten zijn verkrijgbaar via de webshop.

Het trendsettende cosmeticamerk heeft goed naar ons geluisterd. We hebben meer en betere matte lippenstift en oogschaduw nodig in ons leven.

Powder Kiss

De Powder Kiss Collectie is opnieuw uitgevonden en droogt je lippen niet uit. De matte paarse lippenstift gaat lekker samen met de lila trend. Benieuwd naar welke kleur oogschaduw en lippenstift het beste bij jou past? Kom erachter met de virtuele try on.

Paint Pot

De formule van de Pro Longwear Paint Pot is vernieuwd. De oogschaduw voelt aan als een tweede huid en blijft 24 uur goed zitten, zonder er zwaar of cakeachtig uit te zien. Het kleurenpalet bestaat uit 24 kleuren met een overtreffende kleurzuiverheid. Kies voor één kleur of blend er op los!

Beeld: MAC Cosmetics
Deel dit artikel
Back to top