Beauty

Deze Instagram peuter heeft een eigen label en loopt nu al mee tijdens NYFW

Ze is pas twee jaar oud, maar heeft nu al de modewereld aan haar kleine voeten. Millie-Belle Diamond vergaarde op Instagram al 136000 volgers, is in het bezit van haar eigen fashion label en mag ook nog eens over de catwalk paraderen tijdens New York Fashion Week in februari. 

De Australische peuter is het jongste model dat over de runway mag schrijden voor Little Miss Aoki, een nieuwe lijn voor kinderen van luxelabel Mischka Aoki. Zowel moeder als dochter zijn door het dolle heen dat Millie-Belle mag meelopen tijdens de show. Ook heeft de kleine fashionista in New York verscheidene meet and greets met model agencies op de planning staan. 

Niet alleen werkt de piepjonge brunette aan haar carrière als model, maar ze is ook al in het bezit van een garderobe om u tegen te zeggen. Zo heeft de spruit al een jurk van Dolce and Gabbana in haar kast hangen, poseert ze op Instagram met tassen van Louis Vuitton en beschikt ze over meer jassen dan ze kan tellen. Daarnaast werkt ze ook nog eens samen met haar moeder aan haar eigen modelabel, MBD. 

 

💕💕💕 @rock_your_baby dress @babesbythebeach shoes

Een foto die is geplaatst door Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) op

 

Happy New Year 💕💕💕 Romper @saltyavalon Flower crown @charlotteandlillie

Een foto die is geplaatst door Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) op

 

Dancing by the seashore in Sanur, Bali wearing @charliandbea 🌴🎅🏻

Een foto die is geplaatst door Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) op

Beeld Thumb: Pexels

Deel dit artikel
Back to top