Fashion

Wauw! De hoogste catwalk ter wereld

Een catwalk op het water, een variant hangend in de lucht of opgedofte kittens die over de catwalk wandelen; name it and it's been done. Net als je denkt dat het niet gekker kan, komt Jessica Minh Anh, directrice van J Model Management, met een catwalk boven de Colorado River van maar liefst 1,22 kilometer hoog! De combinatie van deze ingrijpende hoogte, transparante skywalk en uitgesproken collecties maakt deze show niet alleen de hoogste, maar ook de meest innovatieve show die modeland kent.

Een voorbereiding van minder dan 60 dagen

Geloof het of niet: de gehele productie is voorbereid in minder dan zestig dagen! Jessica had eerst de toestemming van Grand Canyon Resort Corporation nodig om haar creatieve gedachten tot leven te brengen. “We worked day and night from both Europe and America to ensure timely responses to press and clients in 40 countries. It was a huge responsibility and I’m thrilled that we made it”, aldus de directrice van J Model Management.


Futuristische elementen
De show werd geopend door het Portugese modehuis Joana Montez & Patricia de Melo met een perfecte balans tussen clean silhouettes en decoratieve details. In combinatie met toffe lichtelementen en transparante items was de opening het perfecte begin van een mooie avond. De Russische fashion artiest Lidia Demidoca gaf een pittig randje aan de show met kleding gemaakt van onder andere metallic leather en keper materialen die de toekomst van kunst en beeldhouwkunst reflecteren.


Jessica knows how to surprise!

Het is overigens niet de eerste keer dat Minh Anh het modepubliek met een outstanding catwalkshow verrast. Zo heeft ze onder andere de eerste show bovenop de London Tower Bridge op haar naam staan, heeft ze hard gewerkt aan de negentig meter hoge catwalk boven de Seine River in Parijs en is ook de eerste catwalkshow op het zonneterras van Costa Atlantice in Dubai haar werk.

Wij zijn fan van haar shows en kunnen niet wachten op de volgende. Wat denken jullie, gaat ze hoger de lucht in of verrast ze ons met iets totaal anders? Anyway, check eerst maar eens de geweldige foto's van deze catwalkshow... they are totally worth it!

Deel dit artikel
Back to top