Fashion

Wauw! Modellen lopen catwalkshow op Eiffel Toren

Model en entrepreneur Jessica Minh Anh heeft het symbool van de modestad Parijs omgetoverd in een catwalk op 31 oktober. De Eiffel Toren is 's werelds meest bekende toren en om de wintercollectie van een nieuwe generatie van creatievelingen onvergetelijk te maken werd de toren omgebouwd tot een catwalk. 
 
Jessica staat bekend om haar innovatieve catwalk shows op bijzondere locaties. Dit keer presenteerde ze een outdoor catwalk van twee lagen die maar liefst 150 meter lang door de eerst etage van de toren liep. Zo'n 150 exclusieve gasten mochten genieten terwijl de modellen over het nieuwste atribuut van de toren liepen; een glazen vloer waardoor je ziet hoe hoog je werkelijk staat. 
 
Jessica heeft eerder catwalks op locaties als de beroemde Tower Bridge in London (in 2011) en de hoogste catwalk ooit op de Grand Canyon georganiseerd. 
 
Naast haar onconventionele catwalks houdt Jessica ook van originele mode en kijkt naar ontwerepers die samen met trends in de kunst, cultuur en architectuur wereld creëren. Jessica houdt van designers die experimenteren met technieken en moderne designs wat ook aan de shows te zien is. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top