Fashion

Genomineerden Elle Style Awards

Tijdens de AIFW in januari worden opnieuw de Elle Style Awards uitgereikt. 25 januari is D-Day voor de vijf genomineerden in de categorieën Elle Personal Style Award en Elle H&M Stylist Award. Gister zijn de namen van de finalisten bekend gemaakt…

Elle Style Awards 2006De Elle Personal Style Award wordt uitgereikt aan een bekende Nederlandse vrouw, die met de prijs in het zonnetje zal worden gezet voor haar goede stijl en smaak qua kleding. De vrouwen die om deze award gaan strijden zijn:

- Naema Tahir (best geklede schrijfster)

- Hadassah de Boer (best geklede presentatrice)

- Halina Reijn (best geklede actrice)

- Anouk (best geklede zangeres)

- Mariko Peters (best geklede politica)

Bij de categorie Elle H&M Stylist Award hebben de vijf finalisten ieder hetzelfde pakket basiskledingstukken van H&M gekregen, met de opdracht deze naar eigen inzicht/smaak te customizen. Een vakjury met daarin onder andere Fiona Hering, Percy Irausquin en Piet Paris bepaalt na een catwalkshow wie de Stylist Award mee naar huis mag nemen. De vijf stylisten die de finale hebben bereikt zijn:

- Auke Sprangers

- Eveline du Pon

- Patricia Giesbers

- Danny Smedeman

- Sophia Bentoh

Als icing on the cake zal ook nog een derde prijs worden uitgereikt; de Dior bElle of the Ball Award. Deze award zal gaan naar de best dressed lady van de avond.

Natuurlijk lees je na de 25e op Fashionscene wie er met de awards aan de haal zijn gegaan! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top