Winnen

WIN: Exclusieve tickets voor Just Dance by Sepehr // Verlopen

Het nieuwe computerspel Just Dance 2014 komt binnenkort uit en de lancering wordt groots! Zo treden Natalie LaRose en de So You Think You Can Dance dansers op en geeft modeontwerper Sepehr Maghsoudi een catwalk show. En jij kunt hier bij aanwezig zijn want Fashionscene mag kaarten weggeven!

Just Dance 2014 is alweer de vijfde editie van de ’s werelds meest populaire, interactieve dansgame voor de Nintendo Wii, Wii U, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De nieuwe editie bevat meer dan veertig nieuwe tracks van onder andere Nicki Minaj, David Guetta, PSY en One Direction.


Spektakel
Op donderdag 17 oktober zal het nieuwe computerspel Just Dance 2014 gepresenteerd worden in de Tobacco Theater in Amsterdam. De presentatie belooft een waar spektakel te worden met optredens van Natalie LaRose, dansers van ‘So You Think You Can Dance’ en een speciale surprise act! Modeontwerper Sepehr Maghsoudi heeft speciaal voor deze gelegenheid een collectie ontworpen geïnspireerd op Just Dance 2014 en zal deze dan ook op een ludieke manier presenteren met een catwalk show. Na de presentatie zal er nog een afterparty plaatsvinden met de nodige hapjes, drankjes en muziek! En je krijgt natuurlijk een leuk cadeau mee naar huis...

WIN

Kaarten voor deze presentatie zijn niet te koop, dus wil jij bij deze toffe lancering aanwezig zijn en ben jij 17 oktober van 18:00 tot maximaal 22:00 beschikbaar om naar Tobacco Theater in Amsterdam te komen? Klik dan hieronder op meedoen en laat je adresgegevens achter om kans te maken op 2 exclusieve kaarten.

 
Deel dit artikel
Back to top