Beauty

Beauty Musthave of The Week: John Frieda Sheer Blonde shampoo

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week! 

De redactie van Fashionscene is overgoten van (ombre) blondines. Wat ons betreft een goed moment om de John Frieda Sheer Blonde shampoo als beauty musthave of the week aan te kaarten.
 

Alle lezeressen met geverfde blonde lokken opgelet: deze shampoo helpt effectief om je stralende blonde kapperscoupe te behouden. De kleurbehoudende formule met saffloerolie en bergamot extract zorgt voor een rijke kleur en zachte textuur die tot wel twaalf weken na de kleuring houdt. Klinkt als je favoriete muziek in je oren, of niet dan?

Voor een optimaal effect behandel je het haar na het wassen met de Sheer Blonde conditioner, die het effect van de shampoo versterkt. Handig om te weten: de shampoo en conditioner zijn het meest geschikt voor geverfd blond haar.

John Frieda Sheer Blonde shampoo (vanaf € 8,49) en conditioner (vanaf € 8,99): verkrijgbaar in tubes van 250 ml bij drogisterijen en parfumerieën.

Deel dit artikel
Back to top