Fashion

Win Precision Foam Colour van John Frieda

Zin in een nieuwe haarkleur voor deze zomer? Precision Foam Colour van John Frieda is de eerste permanente haarkleuring die foam technologie gebruikt. Dat wil zeggen: thuis heel makkelijk en snel jouw haarkleuren met een perfect natuurlijk-uitziend resultaat. De permanente haarkleuring van John Frieda garandeert een salon-kwaliteit haarkleur en de foam geeft 100% grijsdekking. 

De Precision Foam Colour van John Frieda is verkrijgbaar in twintig verschillende kleurnuances. Wil je weten welke kleurnuance het beste bij je past? Gebruik dan de nuanceselector op Johnfrieda.nl of doe de TransFOAMation op Facebook en transfoam jezelf of een vriendin.

john frieda foam

Benieuwd naar deze nieuwe haarkleuring?

Maak een vriendin fan van John Frieda op Facebook en maak beiden kans op 1 van de 1000 gratis Precision Foam Colour verpakkingen van John Frieda! Alle nieuwe fans komen in een lijstje op de Wall of Foam! En hoe meer vriendinnen fan worden, hoe meer kans je maakt op een gratis verpakking t.w.v. €16,49 per stuk.

Reserveer een lijstje voor je vriendinnen op de Wall of Foam en WIN beide een GRATIS Precision Foam Colour verpakking van John Frieda!

johnfrieda pakshots

Deel dit artikel
Back to top