Fashion

Shocking: Miley braaf op cover Harper's Bazaar

Miley Cyrus lijkt compleet losgeslagen. Zelden draagt de zangeres nog een broek, ze maakt uitdagende clips en over haar optreden tijdens de VMA's van MTV hebben we het ook maar niet meer. Gisteren werd officieel naar buiten gebracht, via People, dat de ex-Disney ster niet voor niets enfant terrible is geworden; haar verloving met hottie Liam Hemsworth is verbroken. Logisch dat je dan wat overstuur bent....

Tijdschriften boeken Miley nog steeds voor shoots, want spraakmakend is ze en dat betekent meer verkoopcijfers. Harper's Bazaar wilde ook opvallen met Miley en hoe kan dat beter dan door de wilde zangeres een metamorfose te geven? Op de cover van het oktober nummers straalt Miley dan ook in een prachtige little black dress van Burberry Prorsum en ziet ze er alles behalve wild uit. Wie haar zo op de foto kreeg? Topfotograaf Terry Richardson. 

miley cyrus harper's bazaar

Kledingsmaak
Binnenin het magazine heeft Miley nog wel wat te zeggen over haar kledingsmaak van tegenwoordig: "I feel like every girl is trying to have a beauty shot and prove that they're 'fashion'. But I can be in white leggings and a white sports bra and I'm on a whole other level of shit that those girls don't even get yet because they don't know how to do it." Wij vinden Burberry ook bij jou iets beter staan Miley. 

miley cyrus harper's bazaar 2013
Deel dit artikel
Back to top